ул. Скупи 57б, 1000 Скопје, Македонија

+389 2 30 82 111

+389 71 305 600

info@beneluxautoservice.com

Benelux auto service

Вистинска грижа за вашиот автомобил

За нас

BENELUX AUTO SERVICE

Нашиот салон и сервис е достапен од понеделник до петок од 9:00 часот до 17:00 и во саботи до 13:00 часот.

Постоиме и се грижиме за вашите возила од 2006 година. Нашиот сервис има комплетно опремени гаражи и добро спремен персонал кој ќе се погрижи максимално добро да ве услужи и да го продолжи животот на вашето возило.
Можете да не најдете на ул. Скупи 57 б или наспроти МАК ОИЛ бензиска пумпа.
Ве очекуваме!

Зошто да не одберете нас

Услуги кои ги нудиме

Нашиот салон е достапен од понеделник до петок од 9:00 часот до 17:00 и во саботи до 13:00 часот

Проверки, одржување и детекција на дефект. Помош на пат, поправка во случај на дефект, замена на потрошен материјал. Консултација за даден проблем, нудење на решенија и имплементација на истите, работа со квалитетни брендови како и промоција на пакети за сервис.

Многу возачи не обрнуваат внимание на пневматиците на своето возило. Меѓутоа како столбовите на една куќа така и пневматиците на едно возило се основата на безбедноста. Пневматиците во голема мера влијаат за сигурно управување со возилото, затоа Бенелукс Ауто Сервис со долгогодишното искуство во продажба и сервис на пневматици, секогаш нуди голема палета на брендови и димензии за секој вкус.

 
 

Бандажите се составен дел од изгледот и перформансите на вашето возило. Ништо не го подобрува изгледот на возилото како нов сет на бандажи и гуми. Но, бандажите доаѓаат во различни големини, стилови и материјали. Постојат многу видови на бандажи и терминологијата за деловите на бандажите може да биде збунувачка.

Вооружете се со информации пред да купувате бандажи. Овој водич ќе ви помогне при потрагата за соодветен бандаж за вашето возило.

Продолжете го животот на вашето возило

Комплетен сервис

Целосна грижа за вашето возило

сервисни услуги

 • Компјутерска дијагностика.
 • Продажба и промена на масло и филтри.
 • Проверка, продажба и поправка на систем за запирање.
 • Продажба и промена на сет за ребрасти каиши.
 • Продажба и промена на сијалици.
 • Продажба и промена на подвозје. 
 • Продажба и промена на спортски спирали.
 • Продажба и промена на акумулатори.
 • Регенерација и чистење на катализатори и DPF филтри.
 • Софтверско подесување и тунирање.
 • Продажба на пневматици.
 • Монтажа / демонтаза и балансиранје на пневматици.
 • Лепенје на пневматици.
 • Хотел – сезонско складирање на пневматици.